VERHUUR VAN CLASSIC & DESIGN MEUBILAIR VOOR UW EVENEMENT

Classic Design Rental is in juli 2013 opgericht als gevolg van een grote vraag naar vernieuwing in het aanbod van meubilair voor events.

Onze hoofdactiviteit bestaat uit de verhuur van DESIGN en CLASSIC  meubilair van wereldberoemde merken zoals Cassina, Knoll, Kartell, Flamant, Driade, Serralunga, Vitra, La Palma, Plust, Extremis, Fatboy… en een eigen collectie waaronder tafels, bars, backbars, licht en geluid.

Een ander deel zijn de support artikelen, voornamelijk frigo’s, podia, afsluitingen, elektriciteit, brandveiligheid en dergelijke.

Classic Design Rental spitst zich vooral toe op beurzen, congressen, productpresentaties, persvoorstellingen, conferenties, festivals, film industrie, personeelsfeesten, huwelijksfeesten en andere privé-feesten. Een persoonlijke en professionele samenwerking met eventbureaus, marketeers, feestarchitecten, tentenbouwers, standenbouwers en cateringbedrijven is onze kracht.

Door onze jarenlange ervaring in de branche helpen wij onze klanten met het uitwerken van de gewenste sfeer.

Verschillende elementen kunnen op vraag gepersonaliseerd worden in functie van de klant of locatie om het event een extra touche te geven.

Ook bieden wij onze klanten een full service van verhuur van meubilair met transport, op- en afbouw onder eigen beheer.

Onze prijslijst is op aanvraag beschikbaar, wij ontmoeten U graag indien U een afspraak wenst.

Klik hier voor onze algemene verkoopsvoorwaarden.