VERHUUR VAN CLASSIC & DESIGN MEUBILAIR VOOR UW EVENEMENT

ONTDEK EEN WERELD VAN ELEGANTIE: UW PARTNER VOOR VERHUUR VAN EXCLUSIEF MEUBILAIR EN de gedekte tafel vOOR UW EVENEMENT

 

Sinds de oprichting in juli 2013 is Classic Design Rental dé naam geworden in de verhuur van meubilair voor allerlei evenementen. Maar dat is nog maar het begin. Vanaf september 2023 zetten we een grote stap vooruit met nieuwe opwindende mogelijkheden. Met trots presenteren we ons uitgebreide aanbod dat verder gaat dan ooit tevoren. Dit komt door onze recente overname van Butler, een pionier in de feestverhuur sinds 1989. Dankzij hun jarenlange ervaring is Butler uitgegroeid tot een "begrip" in de wereld van traiteurs en cateraars voor de verhuur van glaswerk, porselein, bestek en keukenapparatuur, inclusief afwas. We hebben de krachten gebundeld en nu kunt u bij ons terecht voor een volledig assortiment, beschikbaar in onze vestigingen in Deinze en Aalst.

 

De kern van onze service in Aalst blijft gericht op het verhuren van prachtig DESIGN en CLASSIC meubilair van wereldwijd geroemde merken zoals Cassina, Knoll, Kartell, Flamant, Driade, Serralunga, Vitra, La Palma, Plust, Extremis, Fatboy… en ons eigen unieke assortiment, inclusief tafels, bars, backbars, verlichting en decoratie. Als aanvulling hierop hebben we ons spectrum uitgebreid met het verfijnde aanbod van Butler, om aan al uw wensen voor uw evenement te kunnen voldoen.

 

Classic Design Rental blijft gespecialiseerd in een breed scala aan evenementen, waaronder beurzen, congressen, productpresentaties, persconferenties, conferenties, festivals, filmindustrie, personeelsfeesten, huwelijksfeesten en privé-evenementen. Onze samenwerking met eventbureaus, marketeers, feestarchitecten, tentenbouwers, standenbouwers en cateringbedrijven blijft een van onze grootste troeven.

 

Met onze uitgebreide ervaring in de branche staan we onze klanten bij in het creëren van de gewenste sfeer voor hun evenement. We bieden ook de mogelijkheid om verschillende elementen op maat aan te passen aan de wensen van de klant of de locatie, om het evenement dat extra vleugje te geven.

 

Bovendien zorgen we voor een complete dienstverlening, inclusief transport en de op- en afbouw van het meubilair en de geleverde diensten, allemaal in eigen beheer.

 

Voor onze prijslijst kunt u contact met ons opnemen. We staan klaar om u te ontmoeten en een afspraak met u te regelen, zodat we uw evenement tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Klik hier voor onze algemene verkoopsvoorwaarden.